GEOWASH SIN HISTORIE

2001 – Grunnlagt i Argentina

Ideen var å utnytte tiden når bilen er parkert på kjøpesenter,arbeidsplassen, trening, kino etc. Resultatet ble et innovativt bilpleiekonsept som ved hjelp av mobile enheter og høyteknologiske vaskemidler gjorde det mulig å flytte hele vaskeprosessen til der bilen stod parkert. Systemet forbruker mindre en to liter vann pr bil og alle produkter er 100% miljøvennlige. I dag er GeoWash implementert i over 30 land.

2015 November

Etablering av GeoWash Nordic AS. Bak selskapet står Claus Fredø og Scott Wernet. Alle med bakgrunn fra ledelse og økonomi. Selskapet får rettigheter for hele Norden.

2015 Desember

Inngår sammarbeid med Ecowater. Sammen utvikler vi en metode for å rense alt vannet som er samlet opp i de mobile enhetene. Gjennom en 5 trinns prosess blir partikler, olje og annen forurensing fjernet – resultatet er drikkbart rent vann.

 

VISJON

100% kundeorientert og miljøvennlig bilpleie til folket.

VERDIER

Miljøvinner, tidsvinner, revolusjonere, kvalitet og service

MÅL

GeoWash Nordic AS ønsker å være det foretrukne bilpleieselskapet i hele Norden.

 

HVORDAN GJØR DE DET

  • Styrer selskapet etter egne verdier
  • Knytte til oss kunder ved å tilby høy kvalitet til konkurransedyktige priser
  • Utgjøre en forskjell og revolusjonere bransjen
  • Effektiv organisasjon = raske beslutninger
  • Stort miljøengasjement
  • Teknologisk overlegenhet
Konseptet

Ideen bak konseptet er å utnytte tiden når bilen er parkert og du gjør andre aktiviteter som jobb, shopping, trening etc. Med Geowashs unike mobile vogner flytter de hele vaskeprosessen til der hvor du har parkert bilen. På den måten tilbys en førsteklasses og miljøvennlig vask uten at du må flytte bilen eller bli stående å vente. Resultatet er en trygg, innovativ og 100% serviceorientert tjeneste for deg.

Vi er en av Norges ledende bedrifter innen bilvask!