FRANCHISE MULIGHETER – GEOWASH NORWAY AS

Unikt miljøvennlig system for bilvask uten kostnadskrevende infrastruktur – nå i Norge.

Geowash er for øyeblikket verdens raskest voksene franchise innenfor bilvask-industrien. Geowash har over 15 års erfaring fra operativ drift, lisensiering og franchise drift av mobil og miljøvennlig bilpleie i over 30 land.

LÆR MER OM GEOWASH OG HVILKE MULIGHETER DETTE GIR DEG

Vårt revolusjonerende konsept har blitt vellykket implementert i over 30 land. Systemet utvikles og forbedres dag for dag hos våre lisenstakere og våre egne steder. Geowash har utviklet teknologien til å bli bransjens desidert mest kundetilpassede system og på samme tid beskytte miljøet. Vi er stolte av å være ledende innenfor miljøvennlig bilpleie.

GEOWASH KONSEPTET

Ideen bak konseptet er å utnytte tiden når bilen er parkert og eier/kunde gjør andre aktiviteter som jobb, shopping trening etc. Med våre unike mobile vogner flytter vi hele vaskeprosessen til der hvor kunden har parkert bilen. På den måten kan vi tilby førsteklasses og miljøvennlig vask uten at kunden må flytte bilen eller bli stående å vente. På forhånd kan kunden booke online slik at dette blir en fullstendig sømløs opplevelse. Resultatet er en trygg, innovativ og 100% serviceorientert tjeneste for våre kunder samtidig som dette gir en enestående forretningsmulighet til en utrolig lav inngangsbillett.

ENKELT Å ETABLERE – NØKKELFERDIG

(Ingen endring av infrastruktur eller vaskehall nødvendig.)

Siden våre mobile vogner er uavhengig av tilkoplet strøm og vann under bruk og ikke etterlater vann-søl kan våre tjenester tilbys på nær sagt alle parkeringsplasser – inne eller ute:

  • Supermarkeder og kjøpesenter
  • Offentlige og private bedrifter
  • Flyplasser og togstasjoner
  • Sameier og kontorbygninger
  • Hoteller
  • Bilutleie og bilforhandlere

SYSTEMET KREVER INGEN KOSTNADSKREVENDE VASKEHALL ELLER OLJEUTSKILLER

Geowash Norway har i samarbeid med Ecowater utviklet et eget mobilt renseanlegg slik at alt vann som blir benyttet i vaskeprosessen blir renset og brukt om igjen.

Geowash har en enkel, effektiv og lønnsom forretningsmodell som er helt ulikt alt annet på det Norske markedet i dag. Vi skal utgjøre en forskjell og våre kunder skal kunne forvente en ny kvalitetsstandard bransjen til nå ikke har kunnet levere.

En Geowash oppstart passer fra 1 mann og er skalerbar opp til store anlegg med flere enn 50 personer.

Avhengig av størrelsen på lokasjonen kan en komplett startup stasjon koste så lite som NOK 50.000,-

EKSKLUSIVE OMRÅDER ER NÅ TILGJENGELIGE

Dette er en meget god forretningsmulighet og vi ser frem til å ha deg som vår neste partner.

Søknadskjema for franchise.


Vi kommer dit du er!